Happy Skinz voor de Bouw

Buitenwerken is vaak erg prettig, maar brengt ook veel risico’s met zich mee door de zon en schadelijke UV-straling. De kans op huidbeschadiging is een stuk groter wanneer je elke dag buiten bent. We weten allemaal dat je de huid moet beschermen. Maar hoe lastig is het om elke keer dat flesje zonnebrand mee te nemen en te moeten delen met iedereen.

Happy Skinz helpt door op een gemakkelijke manier structureel zonnebrand beschikbaar te stellen voor medewerkers op de bouw. Maak het laagdrempelig voor medewerkers op de bouw om zich te beschermen tegen de zon en de schadelijke UV-straling!

Voordelen van Happy Skinz

  • Reduceren van het aantal nieuwe gevallen van huidkanker
  • Snel en effectief grote aantallen mensen beschermen
  • De leukste manier om zonnebrand aan te brengen; eenvoudig en overal te gebruiken
  • Geen single use plastic; gebruik van navulbaar reservoir
  • Optimale bescherming; SPF 30
  • Mens- en milieuvriendelijke ingrediënten
  • Awareness creëren; maatwerk design mogelijk

Zonnebrandcrème dispensers

De zonnebrandcrème dispensers van Happy Skinz zijn de ideale oplossing voor het aanbieden van zonnebrandcrème op elke willekeurige locatie. Net als bij onze zonnebrandspray rugzak maken we bij onze zonnebrandcrème dispensers gebruik van een navulbaar reservoir. Voor onze zonnebrandcrème dispensers leveren wij zonnebrandcrème in verpakkingen die worden hergebruikt.

Door het plaatsen van een zonnebrand dispenser is er structureel zonnebrand beschikbaar, waardoor medewerkers eerder geneigd zijn zich te beschermen tegen de zon!

Heb je interesse in een zonnebrandcrème dispensers voor jouw locatie? Of wil je graag een zonnebrandspray rugzak terugzien voor jouw medewerkers? Neem contact met ons op!

Zonnebrandcrème dispenser
Happy Skinz zonnebrandspray rugzak

Zonnebrandspray rugzak

Ons mobiele spraysysteem biedt de mogelijkheid om awareness te creëren voor het belang van bescherming tegen de zon. Het laagdrempelig aanbrengen van zonnebrandspray bij medewerkers, zorgt ervoor dat ze eerder geneigd zijn zich te beschermen. Zonnebrand aanbrengen was nog nooit zo gemakkelijk en leuk!

Tijdens het werken in de buitenlucht kunnen medewerkers gemakkelijk op hun plek voorzien worden van zonnebrandspray met de rugzak. Of deze kan structureel op een vaste locatie worden geplaatst. Medewerkers kunnen zich laten bedienen of zichzelf op een laagdrempelige en effectieve manier voorzien van zonnebrandspray. De rugzak kan ook nog eens worden uitgevoerd in de stijl van jouw bedrijf!

Happy Skinz zonnebrandspray rugzak

Neem contact op

Stuur ons een mailtje en wij nemen z.s.m. contact met u op. U kunt ons ook bereiken op +31 (0)85 13 00 840.