Happy Skinz voor Leisure

We genieten graag van de buitenlucht. Lekker de stranden en terrasjes op. Ontelbare plekken waar veel mensen tegelijk in de buitenlucht verblijven. Dit zijn bij uitstek locaties waar mensen zich dienen te beschermen tegen de zon en schadelijke UV-straling.

Niet iedereen denkt hieraan. En op sommige locaties kan het zelfs verboden zijn om zonnebrandcrème mee te nemen, zoals bij festivals. De incidentie van huidkanker kan flink worden teruggedrongen als mensen zich goed beschermen tegen verbranding door de zon.

Het structureel beschikbaar stellen van zonnebrand maakt het laagdrempelig voor mensen om zich te beschermen. Draag bij aan het terugdringen van huidkanker en stel zonnebrand beschikbaar voor medewerkers, gasten en bezoekers!

Voordelen van Happy Skinz

  • Reduceren van het aantal nieuwe gevallen van huidkanker
  • Snel en effectief grote aantallen mensen beschermen
  • De leukste manier om zonnebrand aan te brengen; eenvoudig en overal te gebruiken
  • Geen single use plastic; gebruik van navulbaar reservoir
  • Optimale bescherming; SPF 30
  • Mens- en milieuvriendelijke ingrediënten
  • Awareness creëren; maatwerk design mogelijk

Veilig in de zon met HAPPY SKINZ

Happy Skinz zonnebrandcrème met verhoogde UVA en UVB beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling.

Happy Skinz zonnebrandcrème is waterresistant en heeft een hydraterende werking.

Happy Skinz zonnebrandcrème SPF30 is geschikt voor alle huidtypen.

Happy Skinz zonnebrandcrème is veganistisch en bevat vitamine E.

Zonnebrandcrème dispensers

De zonnebrandcrème dispensers van Happy Skinz zijn de ideale oplossing voor het aanbieden van zonnebrandcrème op elke willekeurige locatie. Net als bij onze zonnebrandspray rugzak maken we bij onze zonnebrandcrème dispensers gebruik van een navulbaar reservoir. Voor onze zonnebrandcrème dispensers leveren wij zonnebrandcrème in verpakkingen die worden hergebruikt.

Heb je interesse in een zonnebrandcrème dispensers voor jouw locatie? Of wil je graag een zonnebrandspray rugzak terugzien voor jouw medewerkers, gasten en bezoekers? Neem contact met ons op!

Zonnebrandcrème dispenser
Happy Skinz zonnebrandspray rugzak

Zonnebrandspray rugzak

Ons mobiele spraysysteem biedt de mogelijkheid om awareness te creëren voor het belang van bescherming tegen de zon. Het laagdrempelig aanbrengen van zonnebrandspray bij medewerkers, gasten en bezoekers, zorgt ervoor dat ze eerder geneigd zijn zich te beschermen. Zonnebrand aanbrengen was nog nooit zo gemakkelijk en leuk!

Tijdens het genieten in de buitenlucht kunnen mensen gemakkelijk op hun plek voorzien worden van zonnebrandspray met de rugzak. Of deze kan structureel op een vaste locatie worden geplaatst.

Medewerkers, gasten of bezoekers kunnen zich laten bedienen of zichzelf op een laagdrempelige en effectieve manier voorzien van zonnebrandspray. De rugzak kan ook nog eens worden uitgevoerd in de stijl van jouw bedrijf!

Happy Skinz zonnebrandspray rugzak

Neem contact op

Stuur ons een mailtje en wij nemen z.s.m. contact met u op. U kunt ons ook bereiken op +31 (0)85 13 00 840.