Happy Skinz voor het Onderwijs

Lekker buitenspelen vinden we allemaal erg belangrijk. Of het nu op het basisonderwijs is, voortgezet onderwijs (sporten) of bij de kinderopvang. Overal komen kinderen in aanraking met de zon en schadelijke UV-straling.

Snel even insmeren is er dan helaas vaak niet bij en verbranding ligt op de loer. Het structureel faciliteren van een gemakkelijke en snelle manier om zonnebrand aan te brengen, zorgt ervoor dat het laagdrempeliger is om kinderen te beschermen tegen de zon.

Daarnaast zorgen we er met zijn allen voor dat kinderen al van jongs af aan bewust worden gemaakt van de noodzaak hiervan!

Voordelen van Happy Skinz

  • Reduceren van het aantal nieuwe gevallen van huidkanker
  • Snel en effectief grote aantallen mensen beschermen
  • De leukste manier om zonnebrand aan te brengen; eenvoudig en overal te gebruiken
  • Geen single use plastic; gebruik van navulbaar reservoir
  • Optimale bescherming; SPF 30
  • Mens- en milieuvriendelijke ingrediënten
  • Awareness creëren; maatwerk design mogelijk

Veilig in de zon met HAPPY SKINZ

Happy Skinz zonnebrandcrème met verhoogde UVA en UVB beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling.

Happy Skinz zonnebrandcrème is waterresistant en heeft een hydraterende werking.

Happy Skinz zonnebrandcrème SPF30 is geschikt voor alle huidtypen.

Happy Skinz zonnebrandcrème is veganistisch en bevat vitamine E.

Zonnebrandcrème dispenser

Zonnebrandcrème dispenser

De zonnebrandcrème dispensers van Happy Skinz zijn de ideale oplossing voor het aanbieden van zonnebrandcrème op elke willekeurige locatie. Net als bij onze zonnebrandspray rugzak maken we bij onze zonnebrandcrème dispensers gebruik van een navulbaar reservoir. Voor onze zonnebrandcrème dispensers leveren wij zonnebrandcrème in verpakkingen die worden hergebruikt.

Heb je interesse in een zonnebrandcrème dispensers voor jouw school? Of wil je graag een zonnebrandspray rugzak terugzien bij jouw locatie? Neem contact met ons op!

Zonnebrandcrème dispenser

Zonnebrandspray rugzak

Ons mobiele spraysysteem biedt de mogelijkheid om awareness te creëren voor het belang van bescherming tegen de zon. Het laagdrempelig aanbrengen van zonnebrandspray bij kinderen, zorgt ervoor dat ze eerder geneigd zijn zich te beschermen. Zonnebrand aanbrengen was nog nooit zo gemakkelijk en leuk!

Tijdens buitenspelen kan de rugzak worden meegenomen. Of deze kan structureel op een vaste locatie worden geplaatst. Leerkrachten of ouders kunnen de kinderen op een laagdrempelige en effectieve manier voorzien van zonnebrandspray. De rugzak kan ook nog eens worden uitgevoerd in de stijl van jouw school!

Happy Skinz zonnebrandspray rugzak

Neem contact op

Stuur ons een mailtje en wij nemen z.s.m. contact met u op. U kunt ons ook bereiken op +31 (0)85 13 00 840.