Happy Skinz voor sportaccommodaties

Dagelijks sporten duizenden mensen in de buitenlucht. Lekker bewegen is gezond voor je. Of het nu in groepsverband is of individueel. Tijdens het sporten in de buitenlucht is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen de zon en schadelijke UV-straling.

Happy Skinz maakt dit mogelijk door producten beschikbaar te stellen waarmee laagdrempelig en effectief zonnebrandspray of zonnebrandcrème kan worden aangebracht bij grote groepen mensen tegelijk.

Vind jij ook dat op elke sportaccommodatie standaard een voorziening aanwezig dient te zijn voor het faciliteren van zonnebrand?

Breng ons in contact met je vereniging of organisatie en we zorgen dat jij ook verantwoord kunt sporten in de buitenlucht!

Zonnebrandcrème dispenser sportvereniging sportaccommodatie sporten buiten

Voordelen van Happy Skinz

  • Reduceren van het aantal nieuwe gevallen van huidkanker
  • Snel en effectief grote aantallen mensen beschermen
  • De leukste manier om zonnebrand aan te brengen; eenvoudig en overal te gebruiken
  • Geen single use plastic; gebruik van navulbaar reservoir
  • Optimale bescherming; SPF 30
  • Mens- en milieuvriendelijke ingrediënten
  • Awareness creëren; maatwerk design mogelijk
Happy Skinz zonnebrandspray rugzak

Zonnebrandspray rugzak

Ons mobiele spraysysteem biedt de mogelijkheid om awareness te creëren voor het belang van bescherming tegen de zon. Het laagdrempelig kunnen aanbrengen van zonnebrandspray, zorgt ervoor dat mensen eerder geneigd zijn zich te beschermen. Zonnebrand aanbrengen was nog nooit zo gemakkelijk en leuk!

Tijdens trainingen of wedstrijden kan de rugzak, net als de waterzak, standaard langs het veld worden. Of de rugzak kan worden meegenomen naar een toernooi. Spelers, trainers of begeleiders kunnen elkaar op een laagdrempelige en effectieve manier voorzien van zonnebrandspray. De rugzak kan ook nog eens worden uitgevoerd in de stijl van jouw club of sportvereniging!

Happy Skinz zonnebrandspray rugzak

Veilig in de zon met HAPPY SKINZ

Happy Skinz zonnebrandcrème met verhoogde UVA en UVB beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling.

Happy Skinz zonnebrandcrème is waterresistant en heeft een hydraterende werking.

Happy Skinz zonnebrandcrème SPF30 is geschikt voor alle huidtypen.

Happy Skinz zonnebrandcrème is veganistisch en bevat vitamine E.

Zonnebrandcrème dispenser sportvereniging sportaccommodatie sporten buiten

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Happy Skinz voorop. Naast het gebruik van mens- en milieuvriendelijke zonnebrandcrème en zonnebrandspray, hebben onze zonnebrandspray rugzak en zonnebrandcrème dispensers een navulbaar reservoir.

Hierdoor maken we geen gebruik van single use flacons en tubes. Happy Skinz draagt op die manier bij aan het terugdringen van de enorme hoeveelheid plastic afval.

Zonnebrandcrème dispensers

De zonnebrandcrème dispensers van Happy Skinz zijn de ideale oplossing voor het aanbieden van zonnebrandcrème op elke willekeurige locatie.

Net als bij onze zonnebrandspray rugzak maken we bij onze zonnebrandcrème dispensers gebruik van een navulbaar reservoir. Voor onze zonnebrandcrème dispensers leveren wij zonnebrandcrème in verpakkingen die worden hergebruikt.

Heb je interesse in onze zonnebrandcrème dispensers voor jouw sportvereniging? Of wil je graag een zonnebrandspray rugzak terugzien op jouw sportaccommodatie?

Neem contact met ons op!

Zonnebrandcrème dispenser

Neem contact op

Stuur ons een mailtje en wij nemen z.s.m. contact met u op. U kunt ons ook bereiken op +31 (0)85 13 00 840.